Sunday, 24 July 2011

DIHENTAM PAKATAN !


kenapa web pakatan free malaysia today menyalak macam anjing bila harga tiket naik RM10 ?

kenaikan harga tiket bola ni pulak dipolitikkan dengan nama 'korup dan tamak'.

usaha nak damagekan kebangkitan skuad bolasepak malaysia sengaja dimulakan oleh web pakatan demi nak jatuhkan moral pemain.

ada apa dengan RM10 ?
naik RM10 apasalah kalau mutu permainan cukup menghiburkan.

memang dah takde modal dah web pakatan ni. tak dapat kerajaan, skuad bolasepak pun jadilah. asalkan matlamat nak damagekan nama 'malaysia' terjadi.

pemilik web pakatan free malaysia today ni dinasihatkan jangan makan babi banyak sangat. asyik nak menyondol tak tentu pasal.


Widget by Forex Trading | Business

0 comments:

Post a Comment

 
Online